Grootste Assortiment Gereedschappen

Uw winkelwagen is leeg

Op alles voorbereid met je eigen zakmes

Het lijkt misschien iets uit het verleden, maar elk mens komt nog altijd in voldoende situaties waarin het bezit zeer handig is. Het is voor iedereen dan ook aan te raden om een zakmes online te kopen te overwegen. Er zijn verschillende redenen aan te voeren waarom dit ook nu nog geldt.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Jennie Bekkema

Voor een verbouwing in huis heb je twee opties. Je kunt een aannemer inhuren óf je gaat zelf aan de slag in huis. Als je zelf gaan verbouwen in huis zal dat veel schelen in de kosten. De kleinere klusjes zijn prima zelf te doen, maar de ingrijpende verbouwingen kun je beter overlaten aan een professional. 

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Sandy

knap je zolder goedkoop op

03-08-2017 16:39

Een zolder kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Creëer een prachtige slaapkamer of maak er een werkruimte van. Ben je op zoek naar ontspanning? Tover je zolder dan om naar een mooie ontspanningsruimte waar je na een drukke dag tot rust kan komen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Sandy

Een man met goed gereedschap

14-04-2011 15:55

Ik rijd voor mijn werk in een bus. Dit doe ik omdat ik altijd gereedschap bij me moet hebben. Nou ja moet niet, maar het is wel handig. Mijn vriendin snapt het niet. Maar zij heeft sowieso een duidelijke mening over mannen en hun gereedschap. “Waarom is het toch zo dat elke man een gereedschapskist heeft?”, vraagt zij zich af. Bij vrouwen is dat volgens haar niet het geval. Misschien hebben vrouwen een schroevendraaier in huis, wat kwasten en rollers, maar dat is het dan ook.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Dennis Mulder
NuBouwen.nl
Copyright © 2011 NuGereedschap.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: