Grootste Assortiment Gereedschappen

Uw winkelwagen is leeg

Zo'n 10 procent van de omzet voor dode materialen (dat is dus alles voor in de tuin wat niet groen is) voor de tuin wordt besteed aan de productgroep hout. Vaak gaat het dan om schuttingen en de bijbehorende poort. Men kiest voor hout vanwege het feit dat het makkelijk te ver- en bewerken is, omdat het mooi is, een warme uitstraling heeft, duurzaam is, een natuurproduct is en een goede prijs heeft.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 1 door Dennis Mulder

Mijn vriendin had vroeger een vis. Naar eigen zeggen was het een bijzondere vis, een heel bijzondere vis. Het was een goudvis maar hij was eigenlijk meer zilver van kleur. Hij zei niet net als alle andere vissen ‘blub, blub, blub’ maar ‘bob, bob, bob’. Vandaar ook zijn naam Bob. En hij sprong als een dolfijn. Nogmaals, dit zijn haar woorden niet de mijne.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Dennis Mulder

Vijver Bouwen - Enkele Tips

10-05-2011 15:41

Gaat u een vijver aanleggen, metselen of bouwen, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Onze experts kunnen u mogelijk een handje helpen. In dit artikel hebben zij tips, wetenswaardigheden en andere ideeën voor u verzameld. Ze hebben hun kennis van de producten van NuBouwen.nl toegepast op het thema vijver. Zo worden kalkzandsteen, betonblokken en natuursteen allemaal betrokken bij de vijver. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Onze Experts

Een man met goed gereedschap

14-04-2011 15:55

Ik rijd voor mijn werk in een bus. Dit doe ik omdat ik altijd gereedschap bij me moet hebben. Nou ja moet niet, maar het is wel handig. Mijn vriendin snapt het niet. Maar zij heeft sowieso een duidelijke mening over mannen en hun gereedschap. “Waarom is het toch zo dat elke man een gereedschapskist heeft?”, vraagt zij zich af. Bij vrouwen is dat volgens haar niet het geval. Misschien hebben vrouwen een schroevendraaier in huis, wat kwasten en rollers, maar dat is het dan ook. Mannen hebben...

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in 0 door Dennis Mulder
NuBouwen.nl
Copyright © 2011 NuGereedschap.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: